Ratsastuskoulu

Laaksolan Ratsutila tarjoaa viikon jokaisena päivänä monipuoliset ratsastusmahdollisuudet kaiken tasoisille harrastajille aina alkeiskursseista ja talutustunneista alkaen. Ratsutila sijaitsee helppojen ja nopeiden kulkuyhteyksien varrella sekä lyhyen vain noin 20 min matkan päässä Tampereelta, Valkeakoskelta ja Lempäälästä.

Ratsastustoiminta

Järjestämme ratsastustunteja viikon jokaisena päivänä ja lähes ympäri vuoden. Tarjoamme erilaisia opetustunteja kaikentasoisille harrastajille. Perheen pienimmille lapsille järjestetään opetusponien ja hevosten talutustunteja ja harrastusta aloittelevat pääsevät tutustumaan ratsastusharrastukseen alkeiskursseilla.

Kisaryhmät

Meillä toimii myös aktiiviset kisaratsastusryhmät, jotka osallistuvat säännöllisesti Tampereen seudun ratsastuskilpailuihin.

» Lue lisää!

Opetushevoset

Laaksolan Ratsutilalta asuu iso joukko erilaisia opetukseen osallistuvia poneja ja opetushevosia. Kehitämme jatkuvasti hevoskantaamme ja käytämme kursseilla vain parhaita opetuskäyttöön soveltuvia ratsuja.

» Lue lisää!

Viihtyisät tilat ja avara maneesi

Tarjoamme ratsastajille viihtyisät, siistit ja avarat tilat, joissa tallista on suora ja helppo pääsy valoisaan maneesiin.

» Lue lisää!