Ajankohtaista

Joko tykkäät ja seuraat meitä Facebookissa ja Instagramissa? 😀

Olemme Facebookissa

4 päivää sitten

Laaksolan Ratsutila

Etsintäkuulutus!‼️🆙🐴‼️

Haemme uusille alkeiskursseille tallin asiakkaista "alkeis-kummeja".

"Alkeiskummin" tehtäviin kuuluu olla alkeiskurssilaisten apuna ja tukena kurssin aikana. Kummin lisäksi paikalla myös hoitajia/ taluttajia. Kummin tarkoitus on opastaa, neuvoa ja ohjata oppilaita tallin puolella. Vaatimuksena vähintään n. 15 v ikä, hyvät hevosmiestaidot, tunnet ja tiedät tallin tavat ja asukkaat.

Ilmoittaudu mukaan tallin watsappiin/tekstarilla: 045- 2192424

Alkeiskurssit ovat ke 17:30 ke 19:30, pe 18:30 ja la 13:00. Aloitus vko 34, tällä viikolla ryhmillä teoriatunnit. Kummeille järjestetään kiitoksena omat valvotut itsenäiset ratsastuskerrat ns. Kummitunnit. Mikäli ei pääse osallistumaan "kummitunnille" voi niitä suorittaa myös irtotunteina.

Nyt kaikki reippaasti mukaan toivottamaan uudet oppilaat tervetulleeksi Laaksolaan! 🤗
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Etsintäkuulutus!‼️🆙🐴‼️

Haemme uusille alkeiskursseille tallin asiakkaista alkeis-kummeja.

Alkeiskummin tehtäviin kuuluu olla alkeiskurssilaisten apuna ja tukena kurssin aikana. Kummin lisäksi paikalla myös hoitajia/ taluttajia. Kummin tarkoitus on opastaa, neuvoa ja ohjata oppilaita tallin puolella. Vaatimuksena vähintään n. 15 v ikä, hyvät hevosmiestaidot, tunnet ja tiedät tallin tavat ja asukkaat. 

Ilmoittaudu mukaan tallin watsappiin/tekstarilla: 045- 2192424

Alkeiskurssit ovat ke 17:30 ke 19:30, pe 18:30 ja la 13:00. Aloitus vko 34, tällä viikolla ryhmillä teoriatunnit. Kummeille järjestetään kiitoksena omat valvotut itsenäiset ratsastuskerrat ns. Kummitunnit. Mikäli ei pääse osallistumaan kummitunnille voi niitä suorittaa myös irtotunteina.

Nyt kaikki reippaasti mukaan toivottamaan uudet oppilaat tervetulleeksi Laaksolaan!  🤗

Olemme Instagramissa


Lue lisää kotisivuiltamme!

Katso ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat kotisivuillamme!